Wie neemt het stokje over?

Dit jaar bestaat Cipro precies 35 jaar. De afgelopen jaren onder beheer van Hans Ramerman. Juist in dit jubileumjaar koos Hans ervoor om het stokje over te dragen. En wel aan Jurian Posthuma. Maar wie is hij? En wat kunnen we van hem verwachten? Hieronder stelt hij zich voor:

Hey! Ik ben Jurian Posthuma, fanatiek karpervisser en sinds dit jaar het nieuwe gezicht achter Ciprobaits. Ik ben geboren (1996) en getogen op het eiland Goeree-Overflakkee. School interesseerde mij nooit zoveel, ik was liever aan het werk, of aan het vissen. Na de Havo ben ik dan ook direct gaan werken, en wanneer ik niet aan het werk was, kon je mij vinden langs het water, liefst zo groot en uitdagend mogelijk. Na wat omzwervingen ben ik nu gesetteld, getrouwd en heb sinds 16 juni een prachtige dochter.

Omdat er op ons eiland vrijwel geen mogelijkheid was om visspullen te kopen voor het karperen, begon ik een aantal jaar geleden vanuit mijn schuurtje wat basis spullen voor het karpervissen te verkopen. Op die manier heb ik Hans leren kennen, ik verkocht zijn tackle, Ntec. Naast tackle verkocht ik ook boilies en partikels. De boilies liet ik eerst afdraaien, maar ben na een aantal maanden zelf gaan draaien. Dit vond ik erg leuk om te doen; de mogelijkheid om te spelen met ingrediënten, ontdekken wat wel en niet gaat en mixen door ontwikkelen tot een kwalitatieve boilie. Wat ik daarin erg belangrijk vind, is dat de karper ook daadwerkelijk voedingsstoffen uit een boilie kan halen waar de vis wat aan heeft.

Toen ik afgelopen najaar de oproep van Hans op facebook zag dat hij een opvolger zocht voor Cipro, heb ik daar direct op gereageerd. Ik was gelijk enthousiast. Ik kon Cipro zelf voornamelijk van de flavours, maar natuurlijk was me de goede naam van het merk ook bekend. Na een aantal gesprekken is het balletje gaan rollen, en zijn we het met elkaar eens geworden; ik neem het stokje van Hans over, met Hans voorlopig nog als ‘mentor’ op de achtergrond.

“Iets wat goed is, heeft geen verandering nodig”

Na 35 jaar Cipro is één ding duidelijk: kwaliteit. En die kwaliteit willen we waarborgen. Vandaar ook dat het huidige concept hetzelfde blijft. De webshop blijft, de boilies blijven, en ook de unieke flavours blijven.
We leven nu alleen wel in een andere wereld dan zo’n 5 jaar geleden. Dit heeft bij Cipro vooral invloed op de ingrediënten; de prijzen schieten omhoog, en aan sommige ingrediënten is heel moeilijk, of zelfs helemaal niet te komen. We doen onze uiterste best om te kunnen blijven leveren tegen een zo eerlijk mogelijke prijs.
Zijn er dan helemaal geen veranderingen? Jawel, alleen zal het even duren voordat deze zichtbaar zullen zijn. Er zijn plannen om een aantal producten die eerder al in het assortiment van Cipro zaten, terug te brengen. Tevens zijn er ideeën voor nieuwe producten. Maar dit alles heeft tijd nodig. Het belangrijkste voor nu is dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit die er de afgelopen jaren altijd is geweest.

Vragen of opmerkingen?
webshop@ciprobaits.com

Vangse!

De waardering van www.ciprobaits.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 53 reviews.