Stick & Insecten mix

Stickmixen… Aanvankelijk door veel karpervissers als belachelijk gezien en afgekeurd als een “witvismagneet” , zijn speciale stickmixen de laatste jaren steeds populairder geworden. De voordelen van het instant lok-effect werden snel duidelijk en nu worden deze speciale (lok)voerbommen erg veel  gebruikt door de moderne karpervisser. In Pva zakjes of mesh, als voerbal of gewoon door te mixen met boilies, pellets of bijvoer in de mixemmer en zeker niet in de laatste plaats …..de Spomb, Want ook de Zig vissers hebben’ t ontdekt en dit wordt massaal toegepast om exact op je voerstek te voeren!

De Mix is ook efficiënt voor korte sessies en struinen, aantrekkelijk rondom je haakaas, perfecte aaspresentatie en ongelooflijk veelzijdig inzetbaar.

Dit zijn slechts enkele argumenten waarom onze teams altijd graag terugvallen op deze kleine maar o zo belangrijke Partikels.
We leveren een Active Up & Down mix met insecten, een wolkende verticale kolom van bodem naar oppervlakte circulerende mix van insecten.

Alles PUUR NATUUR!  PVA geschikt ook en zeker perfect in combinatie met een dip, soak of liquids uit ons programma!

sTICKMIX  “ACTIVE MILKY NUT CLOUD”

Up & Down kolom met active wolk mix 

LIQUID  “HELLFISH ” (muggenlarven & visolie) 

Up & Down enzymbooster door mix of pellets

sTICKMIX  “ACTIVE freaking insects”

Up & Down deeltjes door alle waterlagen

MICRO MIX  “maden & pinkies”

Up & down, door 6-8% drijvende maden

NATUURLIJKE ZINKENDE INSECTENMIX  

(Meel)wormen, zijderupsen en larven

MICRO MIX  “SEAFOOD SPECIAL”

Gammarus garnalen en Krill suberba