“Fluo” Tijger haakaas

Tijgernoot (op je) Haakaas?

Tijgernoten zijn de perfecte toevoeging als je je haakaas wilt accentueren met onze natuurlijk geprepareerde partikels of als je ze als “eye catcher” op elke boilie wilt gebruiken.

Speciale aminozuren, die al lange tijd met succes in de aquacultuur worden gebruikt, transformeren deze tijgernoot in een absolute lokstofgranaat. Dit instant lock-effect wordt bovendien ondersteund door de extreem pakkende attractors en aroma’s, die tot diep in de laatste poriën van ons haakaas zijn opgenomen.

De fruitige RainbowSix Tigers bevatten  NHDC Sweetener, Liquid Talin, Ultra Sweetener, N-Buytric en Lactose Stim  en zijn verkrijgbaar in de volgende smaken en kleuren: Pineapple Bitch (geel) Skope Ex (oranje) Legendarische Aardbei (Rood) Mulberry Blue (Blauw) 
De visachtige RainbowSix Tigers bevattenGLM (puur, volvet en gesteriliseerd GLM-concentraat uit Nieuw-Zeeland), lever (met enzymen behandeld) en boterzuur (N-Buytric) en zijn verkrijgbaar in de volgende smaken en kleuren: Holy Crab (groen) en Pink Octopussy (Roze) 
Houd je niet van kleurtjes? Kijk dan eens naar de zeeer speciale haakaas tijgers van de XXL Trigger Serie hieronder! UNIEK!